Blog

Digərlərinə Sitemaps hesabı məlumatlarına giriş verilməsi

02 fevral 2006

Siz
sayt və ya Sitemap
hesabınıza əlavə edib mülkiyyəti
təsdiqlədikdən
sonra biz sizə sayt haqqında
statistika və xətaları
göstəririk. İndi komandanızdakı başqa biri də bu barədə məlumatı görmək istəyir. Və ya bəlkə müştəri saytı üçün Sitemap quraşdırmısınız və indi onlar Sitemap təqdimatına nəzarət etmək və sayt məlumatlarına baxmaq istəyirlər.

Digərlərinə Sitemaps hesabı məlumatlarına giriş verilməsi

Sayt məlumatlarına baxmaq istəyən hər kəs sadəcə Sitemaps Hesabı yarada, saytı (və ya Sitemap-i) əlavə edə və mülkiyyəti təsdiqləyə bilər. Əgər sayt çoxsaylı hesablara əlavə olunubsa, o, heç bir şəkildə cəzalandırılmır.

Bəzi ola biləcək suallarınız:

Hesabımda bir neçə müştəri üçün Sitemap var. Mən istəmirəm ki, bir müştəri hesabımda olan hər şeyi görsün. Bunun qarşısını necə alım?

Müştəri öz Sitemaps hesabını yaratmalı və sayt mülkiyyətini təsdiqləməlidir. Müştəri hesabınızdakı heç bir şeyi görməyəcək (sayt və ya Sitemap hər iki hesabda siyahıda olsa belə).

Digərlərinə Sitemaps hesabı məlumatlarına giriş verilməsi — 2

Mən artıq sayt mülkiyyətini təsdiqləmişəm və təsdiq faylı hələ də serverimdədir. Müştəri də sayt mülkiyyətini təsdiqləməlidirmi?

Bəli, hər bir hesab sahibi sayt mülkiyyətini ayrı-ayrılıqda təsdiqləməlidir. Biz hər hesab üçün ayrı təsdiq faylı tələb edirik.

Əgər mən Sitemap təqdim etsəm və sonra şirkətimdəki başqa biri fərqli Sitemaps hesabından həmin Sitemap-i təqdim etsə nə baş verir? Bunu təkrar girişlər kimi görürsünüz və saytı cəzalandırırsınızmı?

Xeyr, biz saytı heç bir şəkildə cəzalandırmırıq. Sitemap-i sadalayan hesabların sayından asılı olmayaraq, biz onu bir Sitemap kimi görürük və müvafiq şəkildə emal edirik.

Müştərinin bu sayt üçün bütün statistikaları dərhal görə bilməsini istəyirəm. İstəmirəm ki, statistikaların yüklənməsini gözləsinlər. Hesab məlumatlarımı müştəriyə köçürə bilərəmi?

Statistika və xətalar hesab üçün deyil, sayt üçün hesablanır. Hesab məlumatlarınızı köçürməyə ehtiyac yoxdur, çünki sayt əlavə edən və mülkiyyəti təsdiqləyən hər kəs həmin sayt üçün göstərməyə hazır olduğumuz bütün məlumatları dərhal görəcək.

Amma mən artıq saytı hesabımda saxlamaq istəmirəm. Əminsinizmi ki, sadəcə məlumatı başqasının hesabına köçürə bilmərəm?

Əgər saytı və ya Sitemap-i artıq hesabınızda saxlamaq istəmirsinizsə, onu sadəcə hesabınızdan silə bilərsiniz. Bu, saytı heç bir şəkildə cəzalandırmayacaq.

Alien Road

Bunu necə tətbiq edirik

We archive Search Central announcements because client questions often trace back to a change that was announced years ago. Reading the original is faster than reconstructing it from second-hand summaries.

Əlaqəli xidmətlər

Paylaş